4.5 i betyg från hundratals omdömen

Vi köper din bil

CAR 4 SALE köper din bil omgående, smidigt och betalar samma dag. Vi bokar in en tid för att hämta din bil i ditt hem eller på din arbetsplats och betalar direkt på plats.

Processen är enkel

1. Fyll i de nödvändiga fälten.

2.Tryck på ”Skicka förfrågan”.

3. Inom kort återkommer vi med ett konkret prisförslag.

4. Du får pengarna direkt på kontot när du överlämnar nycklarna till oss.

Vi tar in din bil i befintligt skick utan att du behöver lämna några Garantier eller liknande på det villkor att inga dolda fel eller anmärkningar som inte står angivet i annonsen finns.

Har du skuld kvar på bilen är absolut inget hinder, vi löser in skulden hos din bank och betalar resterande belopp till dig omgående vid köp, dessutom sköter all pappersarbete så som, avslutar försäkringen, ställa av bilen osv..

Skriv gärna reg.nr. miltal och lite info om din bil då skall vi helt kostnadsfri värdera din bil och lägga ett bud.

Om budet accepteras, så är Ni välkomna ut till vår bilhall på STIGS CENTER.

OBS. Budet gäller endast i 2 dagar efter skickat mail.

Vi ordnar med retur transport om Ni inte kan ta Er hem. (Gäller Göteborg och omnejd) även hämtning till och från tågstationen eller flygplatsen.

Betalning sker endast via banköverföring. Ej kontant eller annat betalningssätt.

Var god tag med dig alla papper och tillbehör som tillhör bilen så som reg.bevis Del 2 (GULA lappen) alla nycklar och ev. vinterhjul mm.

Har ni hinder och inte kan hämta hit bilen då kan vi boka en tid och hämta din bil i från ditt hem eller arbetsplats och betalar direkt på plats.

Köpekontrakt skrivs av oss.